7 de març del 2010

Expressió corporal

L'expressió corporal és un contingut que forma part de l'Educació Física (tot i que no es tracti de condició física, ni d'iniciació esportiva, ...).

L'expressió corporal és un llenguatge que permet expressar sensacions, emocions, sentiments i pensaments amb el cos. Feim expressió corporal per millorar la comunicació no verbal (possibilitats de moviments, creativitat, ...); per afavorir el treball cooperatiu, per aprendre a respectar les aportacions i responsabilitats dels altres; per conèixer-nos millor i acceptar les nostres possibilitats i limitacions; per enriquir la valoració de les activitats i manifestacions artístiques com el teatre, la dansa, la gimnàstica rítmica; etc.

Aquest any esteim dedicant més temps a aquest contingut. Els alumnes s'han engrescat molt, tot i que han expressat que quan han de representar les històries davant els altres molts d'ells han sentit: nervis i vergonya.

Fa un parell de setmanes que amb els alumnes de 2n i 3r cicle de primària treballam l'expressió corporal. Amb els alumnes del 1r cicle també s'hi han dedicat i s'hi dedicaran algunes sessions al llarg del curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada