21 de desembre del 2010

Educació Física, 1r trimestre

Sembla que fa poc que vàrem començar el curs i ... ja hem acabat el primer trimestre.

Durant aquesta primera part del curs a l'àrea d'Educació Física hem treballar diferents continguts. Amb els nins i nines del primer cicle hem treballat l'esquema corporal (parts del cos, autoconeixement corporal, ...), hem explorat i millorat les nostres habilitats motrius: salts, equilibris, girs, desplaçaments, ..., hem jugat a comunicar-nos amb el cos i sobretot hem après molts de jocs. A les sessions del 2n cicle de primària hem practicat molts de jocs i n'hem après de nous, hem treballat per conèixer-mos més i millorar les habilitats motrius i hem començat a conèixer i practicar l'handbol. Amb els alumnes del tercer cicle hem practicat diferents jocs, hem treballat per millorar les habilitats motrius del nostre cos, hem fet una mica de bàsquet, una mica d'hoquei i hem treballat un poc sobre l'orientació.



Aquest trimestre he tingut la càmara fotogràfica una mica abandonada, per això la mostra de fotografies és molt breu. Ja tenc un propòsit pel 2011: fer més fotos a les classes d'Educació Física!

En algunes de les fotografies surt en Dani Espada que ha estat fent les pràctiques a la nostra escola com a mestre d'Educació Física durant part d'aquest trimestre i part del curs passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada